четвер, 28 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Дмитро Вовнянко: Сірожа Лещенко переводить стрілки Великий залізничник Сірожа Лещенко ударно займається відмиванням репутації Офісу Зеленського після історії з Гогілашвілі

Мов причинний на ринку він тепер верещить, що Гогілашвілі – то призначення Авакова, і Зеленський тепер мусить виправляти «кадрові помилки». Я цілковито згоден, що призначення Гогілашвілі то провина в першу чергу тодішнього міністра Авакова, але хочу нагадати що «кадрова помилка Авакова» – чоловік помічниці Зеленського яка якогось лиха ходить на роботу в ОПУ навіть не будучи там оформлена і допущена до державної таємниці.

Це прикрий збіг обставин, правда?

От ще один прикрий збіг обставин. Я викладаю свій допис від 17 травня цього року про те як співмешканка Лещенко діджейка Анастасія Тапольська забила болт на карантинні обмеження після того як попереження їй винесли працівники поліції. Як їй вдалося це, і до чого там Гогілашвілі – насолоджуйтеся.

«Вкотре переконався, що наймогутніша людина в Україні це не президент Зеленський, не генпрокурор Венедиктова і навіть (страшно вимовити) не Арсен Аваков. Наймогутніші люди в Україні – це великий борець за правду і видатний залізничник Сірожа Лещенко і його дружина Настя Топольська – та що рятує у Москві геїв від Кадирова за зумовленою ціною.

Дивіться самі. 15 травня поліція чомусь (швидше за все «по стуку») прийшла у приміщення на заводі «Кузня на Рибальському» де готувалася вечірка. Київ – у жовтій зоні карантину, про всяк випадок. Масові заходи від 00-00 до 7-00 год. заборонені.

Поліцеські провели роз’яснювальні розмови з організаторами та попередили їх про кримінальну відповідальність. Ба-більше, поліція про цей рейд відзвітувала на своєму сайті.

Як раз там же на заводі журналісти 5-го каналу побачили Топольську і Лещенко які хутко стрібнули у машину і забралися геть.

А вже вночі сталася дискотека на кілька тисяч рил, де хедлайнером виступила… Настя Топольська. Тобто з попереджень поліції парочка Лещенко-Топольська просто посміялися.

Як таке сталося? Журналіст Володимир Бойко на своєму Телеграмі написав, справа в тому, що Лещенко і Топольська близько дружать з Олександром Гогілашвілі, заступником міністра МВС Авакова. На посаду Гогілашвілі потрапив завдяки тому, що його дружина Марія Левченко багато років була секретаркою Зеленського особисто, а нині вона – помічниця президента України. Характерно, до обрання Зеленського президентом Гогілашвілі не служив в МВС, він керував «Міжнародною антинаркотичною ассоціацією», що лікувала алкоголиків та наркоманів. Одним зі спонсорів МАА був… Володимир Зеленський.

Ну, не чужа Зеленському тема наркотиків.

Призначення фахівця по наркотиках Гогілашвілі до МВС не випадкове. Подейкують, що головний його обов’язок – приглядати за «потужним міністром» Аваковим.

Бойко стверджує, що саме від Гогілашвілі поліцейським прийшов наказ забиратися геть. Масовий гульбан відбувася – гуділи до самого ранку.

І знаєте що цікаво? Коли президент Зеленський попив кави у Хмельницькому з порушення карантину – був скандал і хтось навіть штраф заплатив. Коли у Тищенко працював «Велюр» – з ним жорстко поговорив Зеленський. Тощо й тощо.

А тут член наглядової ради УЗ і великий борець за законність і правду Сірожа Лещенко разом з дружиною прилюдно зневажають і карантинними заходами, і попередженнями поліції, і…

Щось мені підказує, що їх навіть не пожурять.

Ну що ж? В кожній новині треба шукати позитив. Я вітаю опозицію – по факту влада дала нам картбланш на будь-які протестні акції, незважаючи на карантин. Якщо можна Лещенко з Топольською, чому не можна нам? Тільки тому, що у нас знайомого заступника Авакова нема?».

Тоді Лещенко не просторікував про кадрові помилки Авакова – правда?


Дмитро Вовнянко / Facebook
Поділіться цим