п'ятниця, 19 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Дмитро Вовнянко: Нам всім «зарядили туфту» як кажуть на батьківщині Зеленського Доречне питання виникає – пан Віктор Ляшко ідіот чи злочинець? Чи він ідіотами вважає всіх нас без винятку?

Влада з українців вже відверто знущається. Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що масового тестування українців не проводиться тому що… нема потреби. Слабо?

Від початку появи цієї хвороби в Україні зроблено всього 6385 тестів. Характерно, що кількість тестів підскочила на 21% протягом останніх ТРЬОХ днів. Ще на 4 квітня поточного року було протестовано 5040 осіб. Перший захворілий в Україні був виявлений 3 березня. Нескладний підрахунок показує, що протягом попередніх днів в Україні тестували по 157-158 осіб, а від 4 квітня почали перевіряти щоденно по 448 людей. Практично утричі більше.

Ще одне диво – різке збільшення тестування відбулося після того, як Офіс президента похвалився що у виробництво запущена вітчизняна тест-система, і що найближчим часом Україна отримуватиме по 2-7 тисяч тестів на день. Доречне питання – а оце трикратне збільшення тестування на коронавірус, викликано часом не тим банальним фактом, що у медзаклади стали надходити тест-системи українського виробництва?

Маємо факт. Наразі найефективнішим методом боротьби з пандемією себе показують масове (!!!) тестування громадян з подальшою примусовою ізоляцією інфікованих. Повторюю, не всіх – а інфікованих. Але обов’язкова умова такого метода, знову таки МАСОВЕ тестування. Відтак всі розвинуті країни зараз тестують можливий максимум своїх громадян, аби знайти не тільки уже хворих, а й хворих потенційних. А ще – перенощиків хвороби, людей які самі не хворіють, натомість заражають інших. У США протестовані уже 1 мільйон 800 тисяч осіб, а Італії – 700 тисяч, в Іспанії – більше 355 тисяч. Не відстають від них усі наші сусіди: Польща – 81 тисяча, Естонія – 22 тисячі, Латвія – 42 тисячі. Навіть Білорусь, уже протестувала більше 40 тисяч своїх громадян. Позаду всіх плететься Україна з… 6385 протестованих. І з головним санітарним лікарем, який заявляє що в масовому тестуванні нема потреби. Отакі ми особливі…

Я сильно перепрошую, але з розповідями про особливе здоров’я і особливу духовність – це як правило зовсім до іншої країні – Росії. Але й там наразі протестовано 758 тисяч їхніх громадян. Пан Ляшко смалить далі. Він заявив, що МОЗ дослідить феномен Миколаївської області де наразі – жодного випадку коронавірусу. Я пояснення цьому феномену дам без всякого МОЗ: загнана медицина, яку просто не встигли реформувати в попередні роки (крім первинки) + населення яке тупо не звертається до лікарів + померлі, яких оформлюють як померлих від пневмонії + мізерно мала кількість тестованих. От і весь секрет. Люди які живуть в регіонах пану Ляшко можуть розповісти ще з десяток подібних секретів.

Розвесела історія виходить. Вся країна сидить на карантині. У людей закінчуються заощадження. Третина українських кампаній вже згорнули виробництво. Громадян масово відправили в неоплачувані відпустки, а 14% осіб уже взагалі втратили роботу. Ми всі сидимо вдома, не можемо користуватися транспортом і спілкуватися з друзями. Нас штрафують за відвідування парків. А головний санітарний лікар тим часом заявляє, що масове тестування в Україні не потрібне!

Доречне питання виникає – пан Ляшко ідіот чи злочинець? Чи він ідіотами вважає без винятку, всіх нас?

Всьому цьому є тільки одне пояснення. Низька кількість протестованих і різке їх зростання з появою вітчизняної тест-системи відбувається в умовах, коли в Україні мусить бути більше як півмільйону (!!!!!) тест-систем привезених з Китаю та Південної Кореї – їхньою доставкою з помпою похвалився в роликах президент Зеленський. Це – не враховуючи закуплених бізнесом. Так от все вказує на те, що НІЯКИХ тест-систем влада насправді не привозила. У нас ні чорта нема, крім систем зроблених українськими науковцями. Нам всім продемонстрували «липу». «Зарядили туфту» як кажуть на батьківщині президента. Пошили в дурники – так само як на виборах президента рік тому.

Слова головного санітарного лікаря Віктора Ляшка – лише спроба прикрити цю брехню. Вкрай неоковирна спроба.


Дмитро Вовнянко / Facebook
Поділіться цим