середа, 24 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Дмитро Вовнянко: Шанувальники Зе, хочете об’єднання? Зробіть перший крок Вам не здається, що закликати до об’єднання на умовах «я головний, а ти свої погляди сховай подалі» – це стиль Москви? Від опричників Івана Грозного до «їхтамнетів» Владіміра Путіна

Президент Зеленський на День Соборності закликав українців стати єдиними, аби стати сильними. Паралельно стрічка ФБ просто засяяла постами шанувальників Зе де повторюється одне й те саме: єдність, єдність, єдність! Геть ненависть! Давайте приймемо одне одного такими які ми є…

Ок, давайте приймемо – то давайте приймемо. Я Дмитро Вовнянко, українець, інженер-конструктор, волонтер і учасник АТО, вважаю що президент Порошенко був найкращим президентом за всі роки Незалежності. Я вважаю, що в неймовірно світоглядно персоніфікованій Україні саме Порошенку ми завдячуємо тим, що фронт проходить по околиці Донецька, а не по околиці Львова – був би на його місці хтось інший все було б набагато гірше.

Я переконаний що користі президент Порошенко приніс більше за будь-якого іншого президента України, включаючи, в першу чергу чинного (порівняно з ним навіть Ющенко – великий реформатор). Я вважаю що арешт генерала Марченка і його команди – помста Москви і тих кого Марченко відсунув від корупційних схем в МО.

Я вважаю, що байка про «Свинарчуків які розкрадають МО» – наклеп від початку до кінця, і те що по цьому звинуваченню батько і син Гладковські не відповідають – доказ. Я бачу до чорта доказів, що арешт співака Ріффмастера і волонтера Юлії Кузьменко безпосередньо пов’язані з обшуком у «Піцца-ветерано» та переслідуванням низки інших фронтовиків, а все вкупі це – тиск на спільноту ветеранів, волонтерів та патріотів, незгодних з тезою «просто перестати стріляти».

Я бачу, що Зеленський по факту – диктатор, який контролює вже і законодавчу, і виконавчу і судову влади, бо прем’єр у нас уже заяви про відставку подає не Верховній Раді а безпосередньо президенту. Я переконаний – це неприпустимо.

Ну, як? Готові ви мене такого прийняти? Об’єднатися? Замиритися? Так чи ні? Чи об’єднання у виконанні шанувальників Зе – це повне і цілковите зречення мною моїх переконань і покірне підкорення Зе-команді? А з якого лиха? Вам не здається, що закликати до об’єднання на умовах «я головний, а ти свої погляди сховай подалі» – це стиль Москви? Від опричників Івана Грозного до «їхтамнетів» Владіміра Путіна…

Об’єднувати мене з шанувальником Зе якось особливо, не треба – я так само як він плачу податки своїй країні, і так само як деякі з них їздив на фронт аби захищати Україну. Якщо по питанню необхідності зміцнювати і захищати свою країну ми розбіжностей не маємо – де ще ми маємо об’єднуватися?

И снова Новый год: Чего не сказал Зеленский в День соборности

Шанувальники Зе, ви хочете об’єднання? Зробіть перший крок. Визнайте, що Порошенко зробив для України неймовірно багато корисного. Визнайте, що саме Зеленський прийшов до влади на брехні («бариги і мародери», «свинарчуки», «Порох злив Іловайськ», тощо) та на ненависті («порохоботи – найманці за гроші», «Порошенка підтримують лише бариги», «порохоботів – гамселити ногами, вішати на стовпах, за колючий дріт»). Почніть слухати опозицію, а не тільки своїх зелених кумирів. Зробить щось реальне – те, що можна руками помацати. Так як можна помацати берці на мембрані в які зараз взуті ЗСУ, або школу, побудовану завдяки децентралізації. Завдяки Порошенку. Можете?

Бо якщо залишаться тільки заклики до об’єднання, шанувальникам Зе варто деталізувати – кому саме вони адресують ті заклики? Українцям-патріотам які не сприймають Зе? Чи може бойовикам ДиРи та ваті, яка ненавидить Незалежну орієнтовану на Європу і західний світ Україну, а з нею і всіх тих, хто готовий для України працювати і її боронити. Заклики об’єднуватися з ватою і прибічниками терористів я й сам чув – від нардепа від «Слуги народу» Устенка на ефірі.

Нардеп Устенко висловлює позицію всіх шанувальників Зе? Чи не всіх? Самі собі дайте відповідь.


Дмитро Вовнянко / Facebook
Поділіться цим