п'ятниця, 26 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Олексій Нестеренко: Путін давно перебуває в штучній реальності Володимира Путіна можна і потрібно качати і виводити з себе. Він в такі моменти починає не просто безоглядно брехати і зривається на крик, але і нести відверту маячню

Багато хто лякає тим, що російські спецслужби досконало вивчили психотип Зеленського і надали Путіну інструкції як і на що давити під час переговорів. Але я не маю жодного сумніву, що і українські спецслужби те ж саме зробили для Зеленського щодо Путіна. Як робили і для Порошенка.

Не забуваймо, що Путін – людина, яка давно перебуває в ізоляції і штучній реальності, для якої влаштовують нічні піддавки в хоккей, коли колишні зірки NHL дозволяють діду забивати собі по 10 шайб.

Путін – це людина, яка настільки давно не зустрічалася з хоч якимись реальними опонентами, що його вивів з себе простими запитаннями стерильно нейтральний австрійський журналіст, який схаменувся за мить до того, як налитий кров’ю ботоксний чорт з побілілими від люті губами вже готовий був вибухнути, і замість хлопання долонею по столу скочити на ноги і почати волати на австрійця, витріщивши очі.

Путіна можна і потрібно качати і виводити з себе. Він в такі моменти починає, за словами свідків, не просто безоглядно брехати і зривається на крик, але і нести відверту маячню. Цей вилупок тільки в російській пропаганді холоднокровний і мудрий развєтчіг, а насправді шмат старої ганчірки, якого здатен розкласти на молекули навіть новачок курсу стресової риторики.

Його головна перевага (як і Росії загалом) – попередній переляк опонента від штучного іміджу. Чудово, якщо опонент – тупий самозакоханий імбецил на кшталт Трампа. Якщо ж це хтось трохи складніше та холоднокровніше, типу Меркель, і роздута кулька зі страшною мордочкою швидко здувається.

І я на цих переговорах за замовчанням вболіватиму за Зеленського. Бо Україну там, на жаль, на цей момент більше ніхто не представлятиме.


Алексей Нестеренко / Facebook
Поділіться цим