п'ятниця, 29 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Олексій Нестеренко: Чорноземи в Україні вже давно розкуплені Велетенське тіньове угруповання буде стояти насмерть проти легалізації фактично існуючого ринку землі с/г призначення

Відповідно до даних зерносховищ, в Україні зібрано на 40% більше насіння соняшника, ніж це дозволяють офіційно задекларовані посівні площі цієї культури. Тобто 40% тупо працюють в тіні.

Хто на цьому заробляє? Власники паїв? Ггг.

За попередніми даними до ДВОХ ТРЕТИН сільськогосподарських земель перебувають в тіньовому обороті, з якого годуються такі ж тіньові персонажі.

Скільки державної землі знаходиться на обліку і скільки її взагалі є? Точна цифра? Її НІХТО не знає.

Земля сільгосппризначення, що формально перебуває в оренді, насправді продана, просто її формальні власники отримали орендну плату на 49 років наперед грошима.

Колишній «Національний аграрний університет», а тепер «Національний університет біоресурсів і природокористування України» має у своєму володінні та користуванні (формально без права розпорядження) більше 500 тисяч гектарів. В нормальній країні подібний заклад з таким ресурсом вже б озолотився. А що ж у нас? А ніхто не знає. Університет живе за бюджетні гроші, при цьому де і яка земля як використовується ви ніколи не дізнаєтеся.

Все це невеличкі частинки велетенського тіньового угруповання, яке буде стояти насмерть проти легалізації фактично існуючого ринку землі с/г призначення.

А ще вони вміло маніпулюють корисними… нерозумними людьми, яких лякають страшилками про те, що хтось прийде і скупить всі українські чорноземи.

Бо ці чорноземи ВЖЕ ДАВНО КУПЛЕНІ.


Алексей Нестеренко / Facebook
Поділіться цим