четвер, 25 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Сергій Єсипов: Скот, який ведуть на убой. Зескот Скот зараз ви. Мовчазний, схвалюючий, недолуго пояснюючий увесь п…здець від отримавших владу чортів

Нешановні поціновувачі Зеленського а також так звані «нейтральні» і «об’єктивні» дописувачи. Не хочу вас засмутити, але ви втратили право на термін «скот» по відношенню до опонентів.

Тому що ми можливо були порохоскотом, коли Порошенко був при владі. Можливо дехто з нас занадто емоційно намагався протистояти тієї навалі негативу по відношенню до діючого на той момент президента.

Ви не соромились в методах, і у відповідь отримували симетрично. Але на той момент ви були «воїни світу», а ми «скот» – оукей, приймаю.

Зараз ситуація диаметрально протилежна. Наш «злодій» [до речі, як там з доказами, слідством і судами?] віддав владу МИРНО, в результаті самих демократичний і всіма визнаних виборів.

Що буде з вашим – ще подивимось. Але поки що приводу для оптимізму небагато, і в плані свободи вислову – так, якось інфопростір зачистився сам собою, нароблено новою владою вже багато х…йні, але я не бачу навіть десятої частини того вою і гною, який бачив всі п’ять років стосовно Порошенка.

То ж давайте по справедливості – скот зараз ви. Мовчазний, схвалюючий, недолуго пояснюючий увесь п…здець від отримавших владу ЧОРТІВ. Такий натурально скот, який ведуть на убой. Зескот.

А ми – прихильники єдиної проукраїнської, проєвропейської і євроатлантичної опозиції. Ми протидіємо можливому реваншу.

То ж ми тепер воїни добра.

Звикай_ТЕ 🙂


Сергей Есипов / Facebook
Поділіться цим