субота, 20 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Сергій Єсипов: Мета ЗЕкоманди – весело пограбувати всіх Ви вже ніколи нічого не поясните охлосу, – їх вже обікрали, зрада, хватай вора. І піпл схаває

Історія з серверами – це кейс, який вони безперечно виграли. І всі пояснення зараз вже зайві і не працюють. І зробити нічого неможливо було – залишили б монітори, зникло б ще що небудь – фантазії вистачило б.

Головне тут – драматизм пубертатної істерички, який нам вчора і показали.

І тепер всі два місяці, а може і всі п’ять років, вони будуть розповідати, як жадібний Порошенко вкрав монітори, сервера і нагадив їм в штанці.

В цьому в принципі і полягає їхня стратегія. І ви вже ніколи нічого не поясните охлосу, – їх вже обікрали, зрада, хватай вора.

Тому і про сервера, і про ложечки, які пропали, і про туалетну бумагу – таких історій зараз особливо буде багато. І не тільки історій – кримінальних справ, розслідувань і судів також.

І піпл схаває саме це – вчора Данілюк в команді оформив цей тренд, мабудь заробив на орден.

А просто запропонувати більше нема чого. Порожнеча. Немає ні ідей, ні команди, є набір поверхневих гасел і вінегрет з персоналій ригівсько-олігархічного пулу, яких продають як «нові обличчя».

Ну і мета – весело пограбувати всіх. Поки всі будуть шукати зниклу з АП туалетну бумагу.


Сергей Есипов / Facebook
Поділіться цим