п'ятниця, 19 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Максим Михайленко: Путін зробив критичну помилку Разом із бензиновою кризою, підвищенням тарифів, цін, НДС, забороною будь-яких маніфестацій, тощо – Кремль сам організував собі халепу

Навіть футбол відірваними головами не зміг відволікти увагу російського плебсу, ледь не половина якого – це пенсіонери (а в інтернеті – вже більше половини) від кидка з оптимізацією пенсійної системи. Картають свого бога Вовцьо та його міньйона Дмитрика так, що фофудья на дупі рветься.

Я розумію, що грошей лишилося обмаль, але навіщо аж так, плєшачок? У них, як у 2005 році (спроба монетизації пільг) імпульс від розриву пукана надходить прямо в головний нервовий вузол. Аж попкорну не вистачає – всюди обговорюється тільки це, обіцянка Гуйла-2012, тощо, а не футбол, давнесенько такого проjобу не припускалася пропагандивна машина режиму. Разом із бензиновою кризою, підвищенням тарифів, цін, НДС, забороною будь-яких маніфестацій (навіть вірноподданих), тощо – Кремль сам організував собі халепу. Деградація кадрів і тиск справжніх хазяїв Козломордору – бандитів з-поміж морально розікладених гебівників, під яким луснув нафтовий популізм Ботоксіана – наочні.

Найнадійніша страта, головний загін путінізму, покоління застою, особливо ті, від кого тхне кирзою та пилом первинних парторганізацій – на очах розачаровуються в своєму вожді, який ще, як на замовлення, розплодив кізяків і конспіролухів. Вгодовані і залиті інактивованим ботулотоксіном мармизи міністрів та депутатів, що підписали смертний вирок своїм найбільш вірним лохам – постять в усіх пабліках, як і ролік, де Блідопикий Хан клянеться не чіпати святе, один з найнижчих у світі пенсійний вік і систему пільг.

Спостерігати за цим не просто приємно, але й дає підстави розгледіти оновлену логіку розвитку подій: відкотитися Кремль (хіба що з чималими втратами) не може, вилучені в бидляків гроші вже розписано, тому внутрішні конфлікти загострюватимуться по всьому периметру. А тут ще пішла інформація про підготовку режимом кампанії терору проти «сірого» сектору оплати праці, тобто останньої заначки цапорильцьов. І за це вже можна навіть київський торт «Рошен» замовити прямо в ректорат Російської академії народного господарства і державної служби, звідки вийшла більшість таких радників. Ця збірна і справді авторує удар за ударом по воротах режиму, наближаючи момент голу головою пахана.


Максим Михайленко / Facebook
Поділіться цим