вівторок, 19 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Віктор Уколов: Чиї гроші роздавали після маршу Саакашвілі – ВІДЕО Виникає враження, що акція 4 лютого могла бути профінансована кимось із олігархів

Блогер Андрій Дзиндзя, відомий своєю дотошністю у розслідуваннях, оприлюднив відео, де чітко видно, як якісь люди отримують гроші після маршу.

Враховуючи, що наприкінці минулого року одного з помічників Михайла Саакашвілі зафільмували під час отримання 200 тисяч доларів від помічника олігарха Сергій Курченка, виникає враження, що акція 4 лютого також могла бути профінансована кимось із олігархів.

https://www.facebook.com/dzindzia/videos/1614957315208477/

У зв’язку з цим виникає кілька відкритих питань до Саакашвілі:

1. Невже учасники маршу не схотіли безкоштовно брати участь у акції? На Євромайдані та під час Помаранчевої революції ми несли гроші на Майдан, але не з Майдану.

2. Хто цього разу став спонсором, який оплатив збір учасників маршу з-поза Києва і профінансував оплату, якщо вона була? Якщо це не Курченко, який олігарх ще міг передавати гроші і в якій сумі? Як громадськість взагалі може контролювати витрачання таких коштів?

3. І питання для перевірки – чи підтримує Саакашвілі позовну заяву державного ПриватБанку до колишніх власників банку Коломойського та Боголюбова, яку тепер розглядає високий суд Лондона?

До речі напередодні маршу в мережах з’явилися пропозиції взяти участь у ньому за 350 грн. Цікаво, чи платили і скільки дісталось учасникам?


Віктор Уколов / Українська правда
Поділіться цим