середа, 24 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Ірина Геращенко: Хлопцям на фронті скажіть, що «немає держави» Це тільки «браття» намагаються й собі, й світові втюхати, що поряд – недодержава. Гидко, що цьому деякі політики й політикани підспівують

З тими, хто волає «Україна, вставай!», пише в стрічці, що в нас «немає держави», розсусолює по ефірах, що «держава не відбулася» , про «гєноцид» – в мене різні життєві дороги й цінності.

Хлопцям на фронті скажіть, що «немає держави». То що ж вони тоді ціною свого життя захищають? Ваше словоблуддя в ефірах? Тим, хто з пекельних тюрем ОРДЛО повернувся, посмійте сказати, що за них, поки ви нили, боролася «держава, яка не відбулася», а хлопці в цей час там ховали український прапор і чекали Україну.

Україна давно вже встала, випрямилася й гордо тримає голову. Україна відбудася – ми думали, що в 91, але виявилося, в 2014. І це тільки «браття» намагаються й собі, й світові втюхати, що поряд – недодержава. Гидко, що цьому деякі політики й політикани підспівують.

Це ви не відбулися. Це вам варто встати над партійними й особистими інтересами, дивитися трішечки далі за горизонт, заради Країни , яка є і буде. На відміну від вічно ниючих і ображених.


Ирина Геращенко / Facebook
Поділіться цим