четвер, 25 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Універсальне «є…ало»: Хто такий Гогілашвілі і як він зв’язаний з «Кварталом»? Поговоримо про життя знаменитих людей. «Я один з таким є…алом» – сказав поліцейському на блокпості біля Краматорська заступник міністра МВС Олександр Гогілашвілі. Тому час розібрати, що ж це за «фрукт» такий і чому він дозволяє собі спілкуватися так, як гопник. Чи як сєпар. Чи як велике цабе, яке вважає, що йому закон не писаний

Відповідь проста: Гогілашвілі курує протидію наркотикам, подейкують, що має громадянство Росії. І головне – чоловік колишньої адміністраторки «Кварталу», а нині помічниці Володимира Зеленського Марії Левченко. Ім‘я цієї подруги знайоме вам у справі вагнерівців – оскільки, не маючи жодного доступу до державної таємниці, вона була присутня на тій самій нараді щодо затримання у Мінську. Що ж, вкотре переконують, що у Зеленського не просто кроти – це якась кротова нора.

Але повернемось до Гогілашвілі. Цей видатний керівник МВС майже три роки тихо сидів як миша. На офіційній сторінці у Facebook усього три записи. Наприклад, кілька днів тому саме він став куратором антинаркотичної кампанії. Скажімо так — після цих плакатиків вся наркозлочинність сховалась і тремтить.

А вже 10 грудня заступник і елітний чоловік помічниці самого президента влаштував бико-скандал на блокпості в Донецькій області. Його до глибини душі заділо, що поліцейські не впізнали в обличчя, зупинили й попросили показати документи. На блокпості. Особливу незручність Гогілашвілі принесло те, що довелось відкривати ціле вікно у броньованому авто. На секундочку – на блокпості у прифронтовому місці. В момент військового загострення із Росією.

Нагадаю, що ще на початку своєї каденції Зеленський – працедавець дружини цього заробітчанина з Росії – заявив про те, що портрети керівників – це тотальне зло (портрети). Тому логічно, що люди, які працюють на блокпостах не зобов’язані знати в лице всяких кар’єрних парашутистів.

І, до речі, ви зацінили оце фірмове звернення чиновника із МВС до поліціянтів з блокпосту – «дружочек». Нетипово для українських широт, правда. Так от, якщо поцікавитись біографією Гогілашвілі, можна зрозуміти, що цього «дружка», понти і впевненість, що кожен підлеглий має навіть зі спини упізнавати його надважливу персону, Гогілашвілі привіз з собою з Росії.

Саме там до 2012 року він робив блискучу кар’єру від вихователя у дитсадку до співробітника фонду реабілітації наркозалежних.

Саме там у Ростові Гогілашвілі працював помічником українофоба і людини, яка максимально просувала анексію Криму Росією у лютому 2014 року.

Полюбуйтесь як виглядав Гогілашвілі, коли не мав жирної посади в українському МВС.

А ось, щоб не сказали, що я нагнітаю — пряма цитата Гогілашвілі для видання “Бабель”. Отже, працював чоловік Маші Зеленського у Валуєва. Цитую:

«Гогілашвілі повідомив, що познайомився з Валуєвим, коли працював продюсером російського телеканалу «Улыбка ребенка».

«На цьому ґрунті познайомилися, я взагалі давно займаюся соціалкою — це не робота, це частина мого життя, саме життя. Микола запропонував займатися соціалкою в просуванні його безкоштовних шкіл боксу в Ленінградській області, плюс я займався спортом, на тому власне і зійшлися. Разом займалися онкохворими дітками, я привозив до них зірок спорту і кіно. Це був непростий час для мене – душевний розлад щодня від побаченого та пережитого, діти, у яких не було шансів. Загалом звідти і фотографії», – пояснив Гогілашвілі».

Цікаво, що судячи з двох «здобутих» дипломів Львівського університету бізнесу та права у 2019 і 2020 роках це чудо на момент призначення навіть не мало вищої освіти. Тобто, уявіть собі, у майже 50 років Гогілашвілі займався хрін знає чим. І не мав диплома і тепер ця особа повчає людей із досвідом з блокпостів, що їм робити.

До речі, зацініть це відео, як Саша і його команда гуртом буцали полісмена. Це 100% напад на поліцейського при виконанні. Який абсолютно точно мав перевірити тих, хто пхався у бік фронту.

До речі, екс-нардеп Борислав Береза оприлюднив факти того, що у Гогілашвілі може бути російське громадянство.

Той же Береза отримав факти того, що Саша у нас не просто працює в МВС. Він уже має цілий орден за заслуги від 30 жовтня 2020 року.

Я так бачу – ми з кротами не боремось, ми їх натуралізуємо. Ну якщо правильно підженяться на дівчатах із «Кварталу».

У міністерстві Гогілашвілі координує напрями боротьби з наркотиками й реабілітацію наркозалежних, якщо що. Ну тобто одразу видно, що суб’єкт «вміє» працювати з людьми.

І тут дуже цікаво, а як же Гогілашвілі познайомився з Машею Левченко і Зеленським.

До призначення у МВС у 2019 році Гогілашвілі був очільником такої собі Міжнародної  антинаркотичноі асоціації, що, згідно з її офіційним сайтом, надає платні послуги з «лікування» наркотичної та алкогольної залежності.

На той час її уже досить довго підтримувала студія «Квартал 95», а тепер і президент Володимир Зеленський.

Поява цієї людини без досвіду служби в поліції і навіть без диплому була таким собі консенсусом між Аваковим і Зеленським. Щоб Аваков лишався міністром, а Зеленський отримував кураторство над наркотиками. Ну, щоб, так би мовити, «с пылу с жару»).

Що ж таке ця Міжнародна антинаркотична асоціація? Організація проста. За гроші лікували наркоманів, алкоголіків та лудоманів. Оскільки пару років тому один із топів організації «крякнув» від передозування.

Але є й цікавіші деталі.  МАА – раніше називалася «Центр здорової молоді».  Організація спочатку російська, структурний підрозділ секти «Царство Бога». Гогілашвілі був керівником прес-служби «Центру здорової молоді».

І тут мені довелось попорпатись в архівах газети «Бульвар Гордона», де я знайшла, чим займалась ця організація в Україні.

Із інтерв’ю «Бульвару» колишнього керівника Центру здоровой молодёжи Євгенія Нерухи:

«После реабилитации мы не оставляем человека на произвол судьбы – предлагаем ему профильную ресоциализацию, помогаем вписаться в социум. В Харькове ресоциализация спортивная, на базе команды «Оплот» (смешанные единоборства), в Москве это медиа-арт (ребята ставят спектакль в Государственном театре наций, которым руководит Евгений Миронов). В Киеве социальную ресоциализацию сейчас проходят 19 человек, которых обучаем волонтерской деятельности».

До речі, саме цей Неруха «крякнув» від передозування.

А далі тут, у «Бульварі», знайшлась цікава ілюстрація:

Що Зеленський спонсорував і цю організацію. Цікаво, може, реабілітували оплотівців чи то й покійного Женю Жиліна, який так мріяв про «Харківську народну республіку».

Це для розуміння те, хто нами керує і яких людей винесла зелена хвиля наверх. І знаєте, що? Відео, яке розлетілось по соцмережах як гарячі пиріжки, свідчить, що бидло-поведінка всіляких влаштованих на «блатні» посади чоловіків-дружин-коханців прислуги з «Кварталу-95» і інших їхніх друзів з Росії з російськими замашками і оцим «дружочек» – вже задовбала купу народу. І, слава Богу, що ці непублічні фейси поступово будуть ставати відомими. Всі ж в курсі, що це не випадковість – попри вибачення цього Гогілашвілі. І обіцянки Монастирського тимчасово відсторонити персонажа. Так, ми всі пам’ятаємо, як воно з Мецгером сталось – знову на коні і знову оплески підлеглих – колишніх кварталівців.

А тепер і про приємні моменти. Про поліцейських з блокпоста під Краматорськом.

Знаєте, роками було прийнято, що перед великим начальством із Києва – плазують, виносять паляниці й самогон.

А тут на крики Гогілашвілі «Тєпєрь тєбє будєт нєпріятна» один поліцейський взагалі відповів «ой, та ну шо ви мені здєлаєте непріятного, работаю за 12 тисяч».

Інший — місцевий доброволець із 2014-го послухав отаку маячню заступника міністра про «нєсоблюдєніє субординації». І офігєнно протролив компашку звєздунів на предмет знання законів і української мови.

Що я можу сказати. На прикладі цього епізоду на блокпості ми побачили елітне бикоко, яке залізло у владу, і тепер робить кар’єру в МВС. І так само ми побачили двох достойних полісменів, які чесно працюють на блокпості Краматорська і саме завдяки таким мужикам купа моїх знайомих спить і працює у рідному місті спокійно.

Але є одне «але». Ми всі розуміємо, що влада мстива. І тому хотілось, щоб цих двох героїв не звільнили, не оштрафували і не виставили дурниками. Бо вони не пустили зелену «елітку» в Краматорськ. Тим паче це уже було. Влітку патрульні вловили під наркотою продавця собак і нардепа СН Євгена Брагаря. Патрульних тоді покарали і винесли догану. Не хотілось би, щоб Краматорськ лишився голим. Бо цар їхав. З боярами.


Марина Данилюк-Єрмолаєва / Еспресо
Поділіться цим